Ervaringen
Energiek, bescheiden, respectvol en een harde werker. Hetty houdt vanuit de achtergrond altijd een oogje in het zeil en grijpt in waar nodig. Ze is zorgzaam en weet met alles raad. Zo niet, dan beschikt ze over de juiste bronnen en connecties om het antwoord te vinden. Verder is ze een ware poetsfee. De hoeveelheid werk die zij in een ochtend verricht, staat gelijk aan wat ik als vader in een week kan.
Ze was respectvol voor onze keuzes en toch voorzichtig stimulerend en adviserend over zaken die beter konden. Hetty is altijd voorbereid en beschikt over alle benodigdheden voor uitstekende zorg. Zo raakten we snel door onze kamille heen en Hetty had voldoende zelf mee om de volgende boodschappenronde te overbruggen. Ook heeft onze dochter genoten van haar wollen dekentje totdat de onze binnen was.
Kortom: Hetty is een topper en we zien haar graag terug bij de volgende geboorte!

Fam. FaridWij hebben een super fijne kraamtijd gehad met Hetty die kraamde! Een paar dingen die ikzelf als erg plezierig heb ervaren: Hetty doseert de informatie heel goed, net wat er op dat moment of die dag nodig is. Zo is het heel behapbaar, want met een eerste is het toch al heel overweldigend. Ze gaf veel warmte met bvb een wol/warmte wikkel voor ons dochtertje en kamille spoeling voor mij. Verder een luisterend oor voor ons beide, maar ook de ruimte voor mijn man en mij om aan ons dochtertje te wennen of een rustmomentje door ons dochtertje even over te nemen.
Wij hebben de zorg van Hetty als erg plezierig ervaren en zouden haar bij een (mogelijk) tweede kindje graag weer verwelkomen bij ons thuis.

Anneloes
Hetty is zeer kundig en positief, kan duidelijk uitleggen, heeft een open houding, luistert geduldig, onderzoekt waar behoefte aan is en past zorg persoonlijk aan.
Hetty gaat sensitief om met de baby, heeft waardevolle en bruikbare adviezen mbt natuurlijke zorg. Ze is begaan met ons andere kind en helpt daar waar nodig.
Hetty waarborgt rust voor de kraamvrouw en ze houdt de leefruimte schoon en netjes. Ze geeft extra aandacht zoals verse bloemen naast het bed. Met Hetty’s warm welkom hebben wij een onbezorgde fijne kraamtijd gehad.

Miranda
Wat een kado om te mogen genieten van jouw hulp, advies, intuitie, alziend oog en je eigen-wijsheid. Toen je weg was beseften we nog meer wat we missen. Het gaf zo'n rust en kans om dieper te ontspannen toen we ontdekten wat jij ons uit handen wilde nemen. Het zijn de kleine dingen die het doen zoals dat je stil beneden aan de slag ging en wachtte tot je een teken van leven hoorde van ons. En ook de dingen die je deed zonder dat we hoefden te vragen (zoals het aanrecht afnemen, de wc schoonmaken). het meedenken met onze vragen en onzekerheden zonder te veroordelen. Je enorme compassie voor onze uitdagende bevallingsreis en het medische stuk rondom onze dochter. Het was hartverwarmend en enorm waardevol. We zijn mede dankzij jouw toewijding met meer rust, zekerheid en oudervertrouwen ons nieuwe gezinsleven gestart.

Heel erg veel liefs en dat je maar veel gezinnen mag ondersteunen in deze unieke, delicate fase.

Loes, Dennis en onze Veere Lin


Neem gerust contact met mij op

Stel je vraag