Ervaringen


Energiek, bescheiden, respectvol en een harde werker. Hetty houdt vanuit de achtergrond altijd een oogje in het zeil en grijpt in waar nodig. Ze is zorgzaam en weet met alles raad. Zo niet, dan beschikt ze over de juiste bronnen en connecties om het antwoord te vinden. Verder is ze een ware poetsfee. De hoeveelheid werk die zij in een ochtend verricht, staat gelijk aan wat ik als vader in een week kan.
Ze was respectvol voor onze keuzes en toch voorzichtig stimulerend en adviserend over zaken die beter konden. Hetty is altijd voorbereid en beschikt over alle benodigdheden voor uitstekende zorg. Zo raakten we snel door onze kamille heen en Hetty had voldoende zelf mee om de volgende boodschappenronde te overbruggen. Ook heeft onze dochter genoten van haar wollen dekentje totdat de onze binnen was.
Kortom: Hetty is een topper en we zien haar graag terug bij de volgende geboorte!

Fam. Farid


Wij hebben een super fijne kraamtijd gehad met Hetty die kraamde! Een paar dingen die ikzelf als erg plezierig heb ervaren: Hetty doseert de informatie heel goed, net wat er op dat moment of die dag nodig is. Zo is het heel behapbaar, want met een eerste is het toch al heel overweldigend. Ze gaf veel warmte met bvb een wol/warmte wikkel voor ons dochtertje en kamille spoeling voor mij. Verder een luisterend oor voor ons beide, maar ook de ruimte voor mijn man en mij om aan ons dochtertje te wennen of een rustmomentje door ons dochtertje even over te nemen.
Wij hebben de zorg van Hetty als erg plezierig ervaren en zouden haar bij een (mogelijk) tweede kindje graag weer verwelkomen bij ons thuis.

Anneloes


Hetty is zeer kundig en positief, kan duidelijk uitleggen, heeft een open houding, luistert geduldig, onderzoekt waar behoefte aan is en past zorg persoonlijk aan.
Hetty gaat sensitief om met de baby, heeft waardevolle en bruikbare adviezen mbt natuurlijke zorg. Ze is begaan met ons andere kind en helpt daar waar nodig.
Hetty waarborgt rust voor de kraamvrouw en ze houdt de leefruimte schoon en netjes. Ze geeft extra aandacht zoals verse bloemen naast het bed. Met Hetty’s warm welkom hebben wij een onbezorgde fijne kraamtijd gehad.

Miranda


Neem gerust contact met mij op

Stel je vraag