Ervaringen


Energiek, bescheiden, respectvol en een harde werker. Hetty houdt vanuit de achtergrond altijd een oogje in het zeil en grijpt in waar nodig. Ze is zorgzaam en weet met alles raad. Zo niet, dan beschikt ze over de juiste bronnen en connecties om het antwoord te vinden. Verder is ze een ware poetsfee. De hoeveelheid werk die zij in een ochtend verricht, staat gelijk aan wat ik als vader in een week kan.
Ze was respectvol voor onze keuzes en toch voorzichtig stimulerend en adviserend over zaken die beter konden. Hetty is altijd voorbereid en beschikt over alle benodigdheden voor uitstekende zorg. Zo raakten we snel door onze kamille heen en Hetty had voldoende zelf mee om de volgende boodschappenronde te overbruggen. Ook heeft onze dochter genoten van haar wollen dekentje totdat de onze binnen was.
Kortom: Hetty is een topper en we zien haar graag terug bij de volgende geboorte!

Fam. Farid


 

Wij hebben een super fijne kraamtijd gehad met Hetty die kraamde! Een paar dingen die ikzelf als erg plezierig heb ervaren: Hetty doseert de informatie heel goed, net wat er op dat moment of die dag nodig is. Zo is het heel behapbaar, want met een eerste is het toch al heel overweldigend. Ze gaf veel warmte met bvb een wol/warmte wikkel voor ons dochtertje en kamille spoeling voor mij. Verder een luisterend oor voor ons beide, maar ook de ruimte voor mijn man en mij om aan ons dochtertje te wennen of een rustmomentje door ons dochtertje even over te nemen.
Wij hebben de zorg van Hetty als erg plezierig ervaren en zouden haar bij een (mogelijk) tweede kindje graag weer verwelkomen bij ons thuis.

Anneloes

 


 

Hetty is zeer kundig en positief, kan duidelijk uitleggen, heeft een open houding, luistert geduldig, onderzoekt waar behoefte aan is en past zorg persoonlijk aan.
Hetty gaat sensitief om met de baby, heeft waardevolle en bruikbare adviezen mbt natuurlijke zorg. Ze is begaan met ons andere kind en helpt daar waar nodig.
Hetty waarborgt rust voor de kraamvrouw en ze houdt de leefruimte schoon en netjes. Ze geeft extra aandacht zoals verse bloemen naast het bed. Met Hetty’s warm welkom hebben wij een onbezorgde fijne kraamtijd gehad.

Miranda

 


 

Wat een kado om te mogen genieten van jouw hulp, advies, intuitie, alziend oog en je eigen-wijsheid. Toen je weg was beseften we nog meer wat we missen. Het gaf zo'n rust en kans om dieper te ontspannen toen we ontdekten wat jij ons uit handen wilde nemen. Het zijn de kleine dingen die het doen zoals dat je stil beneden aan de slag ging en wachtte tot je een teken van leven hoorde van ons. En ook de dingen die je deed zonder dat we hoefden te vragen (zoals het aanrecht afnemen, de wc schoonmaken). het meedenken met onze vragen en onzekerheden zonder te veroordelen. Je enorme compassie voor onze uitdagende bevallingsreis en het medische stuk rondom onze dochter. Het was hartverwarmend en enorm waardevol. We zijn mede dankzij jouw toewijding met meer rust, zekerheid en oudervertrouwen ons nieuwe gezinsleven gestart.

Heel erg veel liefs en dat je maar veel gezinnen mag ondersteunen in deze unieke, delicate fase.

Loes, Dennis en onze Veere Lin

 


 

We zijn ontzettend dankbaar voor de tijd dat Hetty bij ons kraamde. Hetty is een ontzettende lieverd. We hebben zelden zo'n warm, betrokken en empathisch persoon ontmoet, die in zo'n korte tijd al zo kon aanvoelen wat voor mensen wij zijn en waar wij behoefte aan hadden. Wat hebben we veel aan Hetty’s kundigheid gehad. Door haar oplettendheid, invoelen en snelle handelen was een complicatie, opgelopen bij de bevalling, snel ontdekt en verholpen. 

Hetty geeft advies waar ze denkt dat iets misschien handiger kan, maar dringt niets op. Ze brengt de informatie en tips op een hele prettige en meedenkende manier, zonder een belerende of corrigerende toon. Zo kwam Hetty met tips waar wij zelf nooit opgekomen zouden zijn en daar plukken wij nu nog iedere dag de vruchten van. 

Naast de fantastische zorg voor onze zoon en mij was Hetty er ook voor de anderen in het gezin. Ze sprong in waar nodig en heeft hield daardoor de boel draaiende. 
Al met al zijn we ontzettend dankbaar voor onze tijd met Hetty, door haar hebben we een onvergetelijke kraamtijd gehad!

Helène 
Wat hebben we ontzettend genoten van je rust, liefdevolle humor en zorgzaamheid. Na twee hectische kraamweken bij onze eerste twee kindjes, waarin het echt als overleven voelde, kwam nu jij bij ons kramen. We hebben ondanks alle hectiek met twee rondrennende peuters en een newborn echt zo’n fantastische kraamweek gehad!! Je zorgde voor ons in overleg, maar pakte ook tussendoor zelf even wat op. De ‘grote’ jongens waren vanaf de eerste kennismaking dol op je en genoten van lekker met je naar buiten gaan, en wij hadden daardoor even momentjes met z’n drietjes. Je bleef zelfs wat langer door onze drukke gezinssituatie en we moesten allemaal slikken toen je wegging. We voelden ons echt ontzorgd en hebben de best mogelijke start gehad als gezin van vijf. Dank je wel!  

Fam. Laven-van den Broek
Na een loodzware bevalling waren we ontzettend blij dat we wisten dat Hetty kwam toen we uit het ziekenhuis kwamen. Hetty stapten binnen en zorgden meteen dat alles ging lopen, echt een warm welkom in ons eigen huis. Het was een bijzondere kraamperiode. naast dat ze mij en ons zoontje volop verzorgden, leerden ze mijn vriend ook hoe hij ons zoontje kan verzorgen. En dat allemaal op een geheel natuurlijke manier. Hetty heeft enorm veel ervaring en kennis, dat merk je overal in terug. Daarnaast is ze een fijn mens om in je huis te hebben tijdens een kraamweek. Wij bevelen Hetty van harte aan!
Hetty is een fantastisch mens en een fijne, kundige kraamverzorgster. Ze neemt haar tijd om dingen uit te leggen, past zich aan aan onze wensen en behoeften en communiceert prettig en tactvol. Ze geeft adviezen, denkt mee en geeft de ruimte voor onze eigen invulling.

Daarnaast heeft ze duidelijk liefde voor haar vak wat doorstraalt in alles wat ze doet en zegt.

Lonneke, Kamaal & Bodhi

Neem gerust contact met mij op

Stel je vraag